2 napos  házhozszállítás | 5000+ elégedett vásárló | 4,7 csillagos értékelések

Kérdése van? 06702378322

Kiemelt ajánlataink

Sosem egyszerű megtalálni azt az oldalt, ahonnan bizalommal rendel az ember. Azt meg pláne nehéz ahol, a gyerekjáték és a konyhai felszerelést egy helyről beszerezhető. Bár sok más webáruház kínál hasonló termékeket, ám a Marketpiac annyival különbözik ezektől, hogy saját árukészlettel rendelkezik, amiket 100% odafigyeléssel csomagolnak.

Garantáltan nem kerül a csomagba selejtes, törött termék. Mindezek mellett folyamatosan frissülő árukészlettel rendelkezik, ennek köszönhetően bárki megtalálja a számára leghasznosabb terméket. Legyen szó gyermekjátékról kicsiknek vagy nagyoknak, konyhai gépekről amik a mindennapokat könnyítik meg, vagy éppen barkácsfelszerelésről, bővelkedik színes és változatos termékekkel.

Éppen ez az egyik oka annak, hogy mára több ezer elégedett s visszatérő vásárló állította a lista elejére a Marketpiacot. Egy jó üzletember, nem egyszeri vásárlókat szerez, sokkal inkább visszatérő elégedet vásárlókat. Pont ez az üzlet politikának köszönhető az, hogy a kisgyermek ágya melletti éjjeli lámpától kezdve a család konyhaszekrényén át, az apukák szerszámos ládájáig olyan termékek találhatóak amiket a Marketpiac forgalmaz.  EdMarketing ügynökség

 

2023-ban van egy lista a 30 leggazdagabb magyarról. Egy másik, minden idők 30 legjobb filmjéről. És van olyan is, ami a 30 legjobb hazai webáruházat rangsorolja. Mi itt vagyunk a TOP30 ban több mint 1.000 webshop jelentkező között minket is kiválasztottak.